Post by lioconesumdai on Mar 12, 2022 1:15:04 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Color Hole 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Color Hole 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ tanrı modunu etkinleştir ▞▞▞
▞▞▞ Color Hole 3D 2022 version ▞▞▞
Çok tatmin edici bir oyun, ancak en azından biraz zorlayıcı olmasını diliyorum. Rahatlatıcı olması gerektiğini anlıyorum, ancak her beş saniyede bir yeni bir seviyeye geçmek için durmak çok can sıkıcı. Seviyelerin daha uzun olması gerekiyor.
İyi eğlenceler. Bir deliği hareket ettirebilmen garip. Oyundaki aksaklıklar, sabit, öngörülebilir bir tempo kullanmayı zorlaştırır, ancak bunun dışında eğlencelidir
Bonus seviyesi çalışır ve ardından kaybolur. Coin almak için bonus seviyesine geldiğinizde devam butonuna basarak jeton almaya devam edebilirsiniz. Yapılabilecek yalnızca 5 arka plan satın alma vardır. Alacak bir şey yoksa madeni para toplamanın ne anlamı var? Bonus seviyesi de kaybolur ve erişilemez. Sürekli olarak aynı 15 seviyeyi tekrar tekrar oynar.
Harika konsept, kötü uygulama. Reklamlarla dolu ve oyunun ayrılmaz bir parçası, indirme işleminin bir parçası, böylece onları çevrimdışı oynayabilir.
harika bir konsept, ancak tekrarlanan sadece 20 seviye. Aynı tahta, aynı düzen, aynı renkler ve zorlayıcı değil. reklamlar da iğrenç. oyunu yapmak için fazla çaba harcamadı, bu yüzden tüm bu reklamlara ihtiyacınız yok.
Summoner's Greed: Idle TD Hero Strategi uiw
Sorun değil. çok akılsız ve uykuya dalmama yardımcı oluyor (ki bu oyunun amacı değil). reklam istemiyorsanız telefonunuzu uçak moduna almanız yeterli
İlk başta oynamak süper tatmin edici ama sonra bildiğiniz bir sonraki şey, aynı seviyenin kendini tekrar etmesi ve hızla sıkıcı hale gelmesi. Ben sadece bunun sonsuz bir versiyonu olmasını diliyorum, böylece aynı seviyeyi tekrar tekrar görmüyorum.
Bunun için gördüğüm reklamda küplerin deliklere düştüğünde çıkardığı ses gerçekten hoşuma gitmişti ama oyunda böyle bir ses efektlerinin olmadığını görünce hayal kırıklığına uğradım. Oldukça rahatlatıcı ama mümkünse orada ses efektlerinin olmasını çok isterim.
Oyun tamam ama reklamlardan uygulamaları yüklemeye zorluyor.
Ancak Reklam çıkıyor. Başka bir şey yok
güzel oyun
bu iyi bir konsept ve daha fazla araştırılsaydı harika olurdu. Ne yazık ki bir seviyeyi her tamamladığınızda bir reklam izlemeye ZORUNLUSUNUZ.15 saniye veya daha fazla izlemeden önce geri çekilme seçeneğiniz yok. kontroller her yerde. delik kontrolden çıktı. Keşke bunun ayarları olsa
bu uygulamayı seviyorum.çok bağımlılık yapar. Bu kadar çok seviyeyi kısa sürede tamamlarsan oynayabileceğin özel bir seviye olmasını dilerdim.
beğendim ama her seviyeden sonraki reklamlar biraz can sıkıcı oluyor, ama bunun dışında eğlenceli ve dikkat dağıtıcı.
OYUN HİÇ AMA HİÇ BİLE GÜZEL DEĞİ ÇÜNKU 35 BÖLÜMU TAMAMLİYORUM AMA GEÇEMİYOEU BU OYUNA 1YİLDİZ BİLE ÇOK BEM TAVSİYE ETMEM
Color Hole 3D Arkade clm
Gördüğüm reklam gibi bir ses olsaydı çok daha iyi olurdu.Harika bir sesi vardı, iğrenç değildi, mükemmeldi. Bunun kesinlikle hiç sesi yok ve bu gerçekten kokuyor. Gelecek seviyelerden bazılarında sesiniz varsa, derecemi kesinlikle değiştireceğim. Şu anda sadece titreşiyor.
ne sıkıcı oyun yok
Color Hole 3D آرکید gsb
çok reklam var. Diyelim ki hata yaptınız ve kendinizi kurtarmak için reklam izlememeyi seçtiniz, yine de her bölümden sonra bir reklam izlemeniz gerekiyor. Sahip olduğum ana sorun, izlediğim her birkaç reklamda ekranımın arızalanmaya başlamasıydı. Telefonumun bozuk veya virüslü gibi görünmesine neden oldu ama bu sadece oyundu. başka bir reklamdan veya turdan sonra durur ve oyundan çıkaramazdım. gerçekten gözlerimi acıttı ve başımı ağrıttı. oyunu göremedim bile "reklam yok" düğmesi de çalışmıyor!
çok tatmin edici bir oyun ama bence biraz hız olmalı, benim için çok yavaş, yoksa 5 yıldızla derecelendirilecek
güzele benziyo bakcaz
Bu oyun düzgün çalışmıyor , delik çok hızlı hareket ediyor , grafik kalitesi düşük , telefonu takmış , ama düzgün çalışıyorsa rahatlatıcı bir oyun katılıyorum .
Bu oyun olumlu bağımlılık yapıyor! Kitap veya müzik dinlerken oynamanın ne kadar rahatlatıcı olduğuna inanamıyorum. Diğer incelemelerden bazılarını okudum ve gelecekteki sürümlere müzik eklerseniz, lütfen müziği kapatma seçeneği de eklemenizi rica ediyorum! Bir ekleme için önerim, panolar arasında seyahat ederken oynatıcıya diskin kontrolünü vermek. Disk onları dürttüğünde "kapılar" düşecek şekilde etkinleştirilebilir mi? Reklamsız seçenek için ÇOK teşekkür ederiz!
çok kolay bir oyun
çok kolay olduğu için 4 yıldız verdim bence herkes dolgunlu
Bu oyundan gerçekten zevk alıyorum, ancak oyun saatinden sonra daha fazla reklam olduğu için kaldırmam gerekiyor. Her seviyeden sonra bir reklam var. Reklamdan çıkmak için X düğmesine basma zamanı geldiğinde, beni reklamı yapılan oyunun Demo oyununa götürüyor. Bu çok rahatsız edici!! Bunun şimdiye kadarki en rahatlatıcı oyun olduğunu iddia ediyorsun! Reklamlardan dolayı hiç rahatlatıcı değil
Color Hole 3D Žaid. automat. djgc
eğlenceli oyun, harika fikir, iyi tasarlanmış.. ama bu sadece "memnuniyet" amaçlıdır, oysa seviyeler zorlukta artmaz. ayrıca çok fazla reklam var.
eğlenceli başlar, çok çabuk kendini tekrar eder. 10 seviyeyi oynayın ve bu oyundan alacağınız her şeyi deneyimlediniz. eğlenceli bir tamirci ama ne yazık ki çok tembelce uygulandı. meh.
Telefonumdan mı yoksa oyunun aşırı derecede gecikmeli olduğundan emin değilim. Seviyeler tekrarlayıcıdır ve tamamladığınız her seviyeden sonra ekleyin. İyi bir oyundan para kazanmak istiyorsanız, sadece eklentilerle bombalamakla kalmayın, ona çok daha fazla çaba gösterin.
aşırı derecede güzel bir oyun çok güzel olmuş yabanın eline sağlık Gördüğüm en güzel oyunlardan biri de bu Üstte çıksın diye rastgele (geyrzjfYdbauzngzyvwgabfwhhsnzywbzywbfajqgkxgwkbxkqmpwxizgahzgebfwhnafevzztbwhacrngqcyxvschsvrnxcysnscsujwjfqyxbcshxthevajcwtrbeyttttjrbshdrcdbgwbsydnehanvwngshcbgysvsbcajcxjvsuenfzhetzvsn2sgeyvefat snfwhsv2hbsfdjgstjwshsbsnsgvxHvaudgdhbegsndrysbcahstdhdcsftsvebffebacyebxgrbajtdvgsvtsvhdjgduhsgusysbusfzyvwus
Anne, hayal kırıklığına uğradım, bu oyunun çok fazla potansiyeli vardı ve boşa gittiğini görmek çok üzücü. Her şeyden önce, oyun 100'den fazla eğlence seviyesinin reklamını yapıyor, ancak bu doğru, 50. seviyeden sonra aynı kalıpları tekrar tekrar almaya devam edeceksiniz ve bu da onu cansız hissettiriyor. Sırada zorluk var, neredeyse yok denecek kadar az, bu da bana sorarsanız oyunu oldukça sıkıcı kılıyor. Son olarak ses efektleri; Ses efektleri olmadan zaten sıkıcı olan oyun daha da sıkıcı hale geliyor. Harika fikir ama kötü uygulama
Oyun ilk bölümü yok çok güzel diyenler oyuna girdilermi acaba ilk yok ta ondan tahmin etmek istemesi istemesin oyun diye büyüme yok bölümü
Color Hole 3D Arcade bpd
elif
NarRMaLNi...😎👑🤟🏻
anlamıyorum. Birkaç raftan geçti. Ve? Rahatlamadım ama çok sıkıldım. Bunu bir uyarı olarak kabul edin. Ve reklamsız para ödemenizi mi istiyorlar? lmao
Gereksiz. Bir saat içinde 440 seviyeyi tamamladıktan sonra, aynı seviyelerin periyodik olarak tekrarlandığını tekrarlayan bir model fark ettim. Sonuç olarak, bu oyun sadece iddiasız, ancak biraz tatmin edici bir zaman geçirme yöntemidir.
Sad..i oyunu oynamaya başladım çünkü büyük blok kulelerini yıkmak eğlenceli görünüyordu ne zaman oluyor
hep aynı şukul çok sıkıcı bir yerden sonra
Bu oyun çok güzel ve çekici! tüm zamanların en sevdiğim oyunudur. ve harika grafik hakkında söylenecek bir şey yok.!! Böylece, daha önceki zevkten daha fazla zevk alabilirim. Fanstatik oyun.
Çok fazla reklam.
Eğlenceli ve tatmin edici bir uygulama. 3 yıldız vermemin nedeni, bölümlerin sonunda her başarısız olduğunuzda reklamların olması ve bu da onları çok fazla yapıyor. Ayrıca bazı reklamlar oynatılmıyor, yani oynamaya devam etmek için oyunumu sıfırlamam gerekiyor. Aksi takdirde çok eğlenceli!
Nispeten iyi bir oyun, ancak grafikler biraz garip.Lütfen bunu düzeltin ve bu oyuna 5 yıldız vereceğim.
Demek istediğim, iyi ve eğlenceliydi ve hepsi ama çok fazla reklamı vardı !! Sanki yeni bir seviyeye başlamaya çalışıyorum ve sonra bir reklam geliyor !!
Eğlenceli ama yaklaşık bir kazilyon reklam var. Kesinlikle oyundan aldığım zevki minimuma indiriyor. Bunu telefonumda tutmuyorum, oynadığım her otuz saniyede, oynadığım zamandan iki kat daha uzun bir reklam izlemem gerekiyor. Reklamların gerekli olduğunu anlıyorum ama bu çok saçma.
Bu çok iyi bir oyun olmasına ve hoşuma gidiyor olsa da, reklamlar müdahaleci ve kaba olduğu için 2 puan vermeliyim....Özellikle yarı çıplak kadınları görmekten hoşlanmıyorum...Artık kutsal bir şey yok mu! Müstehcen reklamları ve araya giren reklamları yavaşlatın ve daha yüksek bir puan vereceğim.Bir oyun için ilginç bir konsept, ancak geliştirme tembel. Seviyeler çok tekrarlayıcıdır ve asla zorlanmaz. İyi oyunların size meydan okuması gerekir, zamanınızı boşa harcamayın.
Waaaay çok fazla reklam var. Seviyelerde yeterli çeşitlilik yok.
Oldukça iyi bir oyun. 5 yıldız verirdim ama işlerin kara deliğe nasıl düştüğünü anladığımda çok zor değil.
3 çocuklar için çok uygun basit eğlenceli bir oyun. Kusursuz çalışıyor, mükemmel kontroller ve reklamlar miktar olarak oldukça makul. Boş zaman eğlencesi için doğru miktarda meydan okuma. Daha sonra toparlamaya gerek kalmadan sanal bloklar gibi.
pis oyundu
onun seviye atladığında reklamın daha güzel olurdu onun için 1 yıldız ve sildim. reklamdan hoşlanmadığınızı düşünmenizi tavsiye etmem
şimdiye kadar gördüğüm en rahatlatıcı oyun teşekkürler 💜😎