Post by lioconesumdai on Mar 12, 2022 1:05:37 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bad Piggies ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bad Piggies IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ végtelen pénzt kódol ▞▞▞
▞▞▞ Bad Piggies 2022 version ▞▞▞
Yapon dili kursu - 15 000 söz Təhsil raan
Nem a legjoobb.
Tetszik ez, és könnyen megtalálható a rejtett zsákmány! De nem tudom elérni az idegen törmeléket
Szeretem! de ez meghibásodik, ha tárgyakon megyek keresztül
Megint fizetni kellett az álmok mezejéért.
Nagyon klassz
Fpuuuu.
nagyon jójátk
Ez a játék menő, és a YouTube-on az emberek szeretik a smankusorokat. Klassz csatorna volt. Egyébként a játék. 10-ből 9-et adok rá. A reklámok szívtak, de nincsenek ott a homokozóban. EZ VALAKI LEGJOBB ÉLMÉNY 😆 🌚🌘🌗🌖🌝
Og játék nagyon szórakoztató csak üti más
Sok a reklàm de joooooooo
Tele van hülyeségekkel és reklámokkal
Hm, nem is szép
JO CSAK. NAGYON SOK A REKLÁM
Mindig is szórakoztató volt, de visszatérve a hirdetések miatt lejátszhatatlan. Néhányat még az időzítés után sem lehet átugrani (BBC iPlayer hirdetés), és vannak olyanok, amelyek ki vannak kapcsolva a képernyőn, és nem zárhatók be.
Imádom a játékot, nagyon szórakoztató, mint amikor először játszottam vele 2014-ben. Két dolog zavar. 1, Túl sok a hirdetés, még akkor is, ha offline játszom, hehe. 2, Olyan sokáig tart a királydisznó etetése, különösen akkor, ha egy ideig játszottál, és rengeteg élelmet kell megetetni vele. Egyszer több mint fél órámba telt, amíg megetettem, mert volt vagy 150 szelet tortám. Ennek ellenére a játék nagyon szórakoztató. Ha még nem, azt javaslom, hogy telepítse, és játsszon offline vagy valami ilyesmit.
Szar... Akadozik nem nagyon lehet iranyitani. 2Ghz-n es nem kéne ennyire akadoznia.... ( ezert csak 2 **
A legjobb játék a világon. Játssz azonnal.
Az Indiana Jones-szintek, amelyek fehér manipulációt tartalmaznak, most fel vannak zavarva, amikor az a tény, hogy már nincs könnyű manipuláció
Amikor letöltöttem ezt az alkalmazást, rendben volt, majd amikor megnyitottam az alkalmazást, minden hibás volt, javítsd ki, különben az értékelésem két csillag marad. Nagyon élvezem ezt a játékot, kérlek siess és javítsd ki
Bad Piggies እንቆቅልሽ dbbx
Imádom ezt a játékot, megvettem és élvezem az álmok mezejét, rengeteg találmányt alkotok az álmok terén, a tortaversenyen akár mindenkit meg tudok győzni, ami nálam sokkal magasabb szinten van, jó móka volt, és hamarosan A hirdetéseket néha bosszantónak találtam, és az összes fejezetet kitöltöttem, köszönöm!telepítse, de a hibáknak és hibáknak is el kell tűnniük!!,
Hirdetések minden alkalommal, amikor veszít
szeretem a rossz malacokat, de vannak hibák és hibák, például amikor a motort fémdobozba helyezzük, akkor kívülről látszik, mi lenne, ha robotot akarnék építeni, akkor a lyukasztót a rugók alá helyezzük, amikor megnyomom a lyukasztót, a rugó bemegy a lyukasztó belsejébe, és amikor a malac pislog, hibázik pls javítsd ki ezt a rovio-t
Kurva szar me megcsined azt hogy nincs vegtelen item hogy tudj szorakozni
Én nem tudom letölteni.
Ennek a játéknak vannak hullámvölgyei, de bizonyos pontjain nagyon szórakoztató! Szép volt Rovio!
Igen, ez egy vicces játék, de töröltem, és mindennek vége volt, de rendben van, telepítem, és újrakezdem, király játék volt az életemben. Gratulálok a játékhoz, mert a legjobb játék srácok sajnálják a gyűlölőket, akik utálják a játékot. ne feledje, de jó játéka soo GG
Jo ha letölti
Bad Piggies Bulmaca ohyn
Jó!De azért nem öt csillag mert utálom a disznókat!
Ezek rossz malacok <3 <3
Bad Piggies Slagalice alyu
Készíts egy 2 3-as formációt fa kockákkal. Majd az aljára tegyünk hátul egy fém kereket, és egy fém motor kereket az elején. Majd tegyél bele egy királymalacot. Ezután tegyen egy blokkot a 2-3 kocsi tetejére, majd tegyen be egy szupermotort. Helyezzen 3 ventilátort a hátára és egy dugattyút az elejére. Ezután a dugattyútól 1 háztömbnyire építsen egy fém 1x3-as kocsit. Ezután tegyen egy malacot két normál motorba Két dugattyús kerék, majd játék közben rögzítse a dugattyút a disznókocsihoz. Megtörted a játékot.
Szórakoztató, de túl sok idő a hirdetések nézegetésére
Rovio, ez egy nagyszerű játék! de meg tudnád javítani a hibás gombokat a műszerfal szintjein.
IMÁDOM EZT A JÁTÉKOT, szeretem ennek a játéknak a grafikáját és a játékmenetét, frissíteni fogod ezt a játékot más funkciókhoz is, mint például a pvp építése az autóidhoz, hogy leverd az ellenséget, plssss add pvp
Nagyon jo toltsatok le csak ajánlom
Jó és szórakoztató játék, csak azért vette le a csillagot, mert eltávolították a PC-s verziót.
Bad Piggies Bulmaca kvh
Nekem nem tetszik ki is töröltem
Ez egy szórakoztató játék volt, most tele van mikrotranzakciókkal és hirdetésekkel. Már nem szórakoztató.
Ez a játék annyira kreatívvá tesz
Ez a játék csak az egész gyerekkorom. Köszönöm minden fejlesztőnek, hogy megalkották ezt a játékot 5 évesen, hogy játszhassak a szörnyű táblagépemen. Nagyszerű idők voltak azok
Bad Piggies Quebra-cabeça uzsp
Túl sok hirdetés!
De szerintem néhány pályán el kéne a segítséget !