Post by lioconesumdai on Mar 12, 2022 0:59:01 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ War Z \u0026 Puzzles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ War Z \u0026 Puzzles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar generator nöqtələri ▞▞▞
▞▞▞ War Z \u0026 Puzzles 2022 version ▞▞▞
Bu oyunu bəyənirəm
olduqca əyləncəli, soyuq oyun
Başqa bir imperiya oyunu! Və heç bir azadlıq seçimi...
Düşünürəm ki, oyunun son üç hadisəsində bir dənə də olsun yeni qəhrəman almamışam, baxmayaraq ki, mən hələ də bu oyunu oynayıram. Amma mən həmişə Alyansdakı insanların oyun beta versiyası olmayana qədər pul xərcləməyəcəklərini söylədiklərini eşidirəm ki, pulunuzu daha faydalı şeylərə istifadə edə bildiyiniz halda niyə mobil oyuna pul xərcləyirsiniz.
Əyləncəli mövzu ilə qarışıq böyük tapmaca. Bu günə qədər çox bina və əyləncə xarakterləri yoxdur. Cəmi bir həftəyə yaxın oynayırdı.
Topal
Mən tge oyununu indiyə qədərki ən yaxşı oyunlardan biri sevirəm
Bu oyun asılılıq yaradır. Bu günə qədər oynadığım ən yaxşı oyunlardan biridir
War Z & Puzzles Hry na hrdinov gjf
İndiyə qədər əyləncəli olub
Çox çox yaxşı
Bu, əsasən tapmaca döyüşünün remeykidir.
Bu tip üçün yaxşı oyundur. Mən onu ləğv etdim, çünki bu, pulsuz iddialar, qəhrəmanları işə götürmək və sizi böyük cekpota düşmək üzrə olduğunu düşünməyə vadar edən təkəri fırlatmaq üçün çoxlu reklamlara baxmağa vadar edir, lakin sadəcə onu əldən verir. Mən reklamları alıram, lakin problem yalnız təxminən 6-da 1-dir ki, mükafatı ala biləsiniz. Digər vaxtlar, onlar onu təxminən yarıya çatdırırlar (bir neçə halda demək olar ki, sona çatır) və sonra donur və bağlanır.
İndiyə qədər çox yaxşı! yaxşı olmaq üçün bir az pul qoymalı ola bilərsən, amma bu gün hansı oyun belə deyil. Deyəcəyəm ki, ödədiyinizi alacaqsınız!
Sərin görünür
Olduğundan daha sərin görünür. Məncə daha çox uşaqlar üçün.
YAXŞI PUZZLE DÖYÜŞÜ OYUNU YAXŞI VAXT KILLER OYNAMAĞI SEVİRƏM
Əyləncəli oyun amma çətin.
Mən oyunu bəyənirəm
unikal oyun
War z g bulmacaları bu proqramı qiymətləndirin
yaxşı
Bu f2p kimi görünür və çox əyləncəlidir
BADLAND Macera Oyunları kfvv
asılılıq yaradır
İndiyə qədər həqiqətən yaxşı bir oyun kimi görünür, yeni oynamağa başladım, amma öyrənməli çox şey var
əla oyun
onun başqa bir nüsxəsi/keçmiş heç bir əlaqə yoxdur və onların ixtilafı heç bir səbəb olmadan silindi, əgər ixtilaf silinərsə, çox qeyri-qanuni hadisələr baş verir.